Lijn Studio

Lijn Studio is een Sportschool gelegen aan Einsteinweg 23 in Elst.

Meer informatie over Lijn Studio in Elst

Marjolijn is de eigenaar van Lijn, een afslank- en bewegingsstudio in het dorp Elst. De studio biedt een grote ruimte met voldoende parkeergelegenheid en een wellnessruimte op de eerste verdieping. Het concept van de studio is succesvol gebleken en daarom heeft Marjolijn besloten om naar Elst te verhuizen. Op de begane grond worden infrarood afslankcabines gebruikt om spierkracht op te bouwen en af te vallen. Daarnaast zijn er vacuüm trainingsapparaten beschikbaar, zoals een crosstrainer en loopbanden, waarmee je binnen vier weken centimeters en cellulitis kunt verliezen. Op de eerste verdieping is er een wellnessruimte waar je kunt ontspannen na de work-out. Lijn onderscheidt zich van andere studio's door all-in pakketten aan te bieden. Na 17 jaar ervaring hebben ze al veel vrouwen geholpen met gewichtsverlies en omvangvermindering. Je kunt een rondleiding krijgen en een gratis proefles volgen. Het starten bij Lijn begint met een intakegesprek, gevolgd door een figuuranalyse en een gratis proefles. De contactgegevens van Lijn zijn te vinden op hun website en de openingstijden zijn op afspraak. Daarnaast heeft Lijn een schoonheidssalon genaamd 'Even Genieten' en kun je hen volgen op social media.

Wil je weten wat Lijn Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lijn Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lijn Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lijn Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Lijn Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lijn Studio

Bezoekers bekeken ook