Fitness & gezondheidscentrum Elst

Fitness & gezondheidscentrum Elst is een Sportschool gelegen aan Nieuwe Aamsestraat 67/c in Elst.

Meer informatie over Fitness & gezondheidscentrum Elst in Elst

Bij Fitness & Gezondheidscentrum Elst staat bewegen en plezier centraal. Ongeacht je fitheid, leeftijd of uiterlijk, iedereen is welkom. Alle leden krijgen een persoonlijk fitnessschema dat is afgestemd op hun kwaliteiten en doelen. Het sportcentrum biedt gratis trainingsschema's, virtuele lessen en wifi aan. Daarnaast is er een ruim aanbod aan fitnessoplossingen en groepslessen voor zowel krachttraining, fitter worden als het verbeteren van je figuur. Er zijn speciale lidmaatschappen voor studenten en personen onder de 18 jaar. Je kunt een gratis dagpas ontvangen door de lidmaatschapstest in te vullen, die je een passend advies geeft. Het centrum is 24 uur per dag geopend en heeft begeleiding aanwezig op verschillende tijden. Het adres is Nieuwe Aamsestraat 67/c6662 NK Elst en je kunt contact opnemen via info@fitnesselst.nl of 06 141 725 40.

Wil je weten wat Fitness & gezondheidscentrum Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitness & gezondheidscentrum Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitness & gezondheidscentrum Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitness & gezondheidscentrum Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Fitness & gezondheidscentrum Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitness & gezondheidscentrum Elst

Bezoekers bekeken ook