CrossGym Elst

CrossGym Elst is een Sportschool gelegen aan Nieuwe Aamsestraat 26d in Elst.

Meer informatie over CrossGym Elst in Elst

CrossGym Elst is een fitnesscentrum dat zich richt op het verleggen van grenzen. Ze bieden een combinatie van fitness, crosstraining en weightlifting aan voor mensen van alle leeftijden en lichaamstypes. Het maakt niet uit wie je bent of wat je gelooft, bij CrossGym Elst daag je jezelf uit op je eigen niveau. De workouts kunnen worden aangepast aan jouw capaciteiten, zodat je altijd het beste uit je training kunt halen. Het doel is om je fit en gezond te laten voelen en je grenzen te verleggen. Bij CrossGym Elst train je in een laagdrempelige en informele sfeer, waar je je welkom voelt. Het belangrijkste is niet je prestaties, maar je persoonlijke groei. Ze bieden dagelijks vijf tot acht verschillende groepstrainingen aan, variërend van rennen tot bankdrukken. Als je ook je grenzen wilt verleggen en je fit wilt voelen, ben je bij CrossGym Elst aan het juiste adres.

Wil je weten wat CrossGym Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossGym Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossGym Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossGym Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar CrossGym Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossGym Elst

Bezoekers bekeken ook