Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC

Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC is een Sportschool gelegen aan Schubertstraat 1 in Elst.

Meer informatie over Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC in Elst

Welkom bij EZ & PC, een wervelende zwemvereniging in Elst. Bij EZ & PC kun je terecht voor verschillende zwemactiviteiten, zoals de basiszwemgroep, wedstrijdzwemmen, waterpolo, team bijzondere kinderen, volwassenzwemmen en zwemmen met een fysieke beperking. Daarnaast is er ook nieuws te melden, zoals de Rabo ClubSupport 2023 en de mogelijkheid om je nu in te schrijven voor de Zwem4daagse 2023. Verder is er een pasavond voor de EZ&PC kledinglijn en is er een nieuwsbrief voor december 2022. Tot slot worden ook de sponsoren van EZ & PC vermeld.

Wil je weten wat Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC

Bezoekers bekeken ook