GV Elistha Kruisakkers

GV Elistha Kruisakkers is een Sportschool gelegen aan Kruisakkers 5 in Elst.

Meer informatie over GV Elistha Kruisakkers in Elst

Het gaat goed met de verkoop van loten van de grote clubactie bij GV Elistha uit Elst. De tussenstand per 21 oktober is dat er al 2395 loten zijn ingevoerd. De vereniging doet mee aan de Grote Clubactie om extra inkomsten te genereren voor het vernieuwen of aanschaffen van materialen. Iedereen wordt opgeroepen om de vereniging te steunen door loten te kopen. Een lot kost 3 euro, waarvan 2,40 euro direct naar de vereniging gaat. Lotenkopers maken kans op prijzen, waaronder een hoofdprijs van 100.000 euro. Daarnaast zijn er ook beloningen voor de verkopers, zoals gratis ijs en cadeaubonnen. Verkoopboekjes moeten worden ingeleverd voor 12 november 2023. Volg GV Elistha op social media voor meer informatie.

Wil je weten wat GV Elistha Kruisakkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GV Elistha Kruisakkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GV Elistha Kruisakkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GV Elistha Kruisakkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar GV Elistha Kruisakkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GV Elistha Kruisakkers

Bezoekers bekeken ook