Curves Elst

Curves Elst is een Sportschool gelegen aan Dillenburg 8 in Elst.

Meer informatie over Curves Elst in Elst

Bij Curves Elst kun je op een goede manier aan je gezondheid werken, omringd door vrouwen die allemaal hetzelfde willen: fit worden én blijven. Ze bieden een complete cardio- en krachttraining in slechts 30 minuten. Je kunt Curves 30 dagen uitproberen voor slechts 30 euro of meedoen aan hun gratis fittest. Curves Elst is dé sportschool voor vrouwen, met korte en effectieve trainingen, coaches die je helpen je doelen te behalen, een gezellige en open sfeer, en voor alle vrouwen die gezond en fit willen leven. Om te bepalen welk lidmaatschap het beste bij jou past, kun je de gratis fittest doen. Vul de antwoorden in en ontvang gratis en vrijblijvend advies op maat. Curves Elst is gevestigd op Dillenburg 8 in Elst. Voor vragen of meer informatie kun je bellen naar 0481-350040 of mailen naar elst@curves.nl. De openingstijden zijn tot 30 minuten voor sluitingstijd.

Wil je weten wat Curves Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Curves Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Curves Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Curves Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Curves Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Curves Elst

Bezoekers bekeken ook