HIT intens gym

HIT intens gym is een Sportschool gelegen aan Industrieweg Oost 5b8 in Elst.

Meer informatie over HIT intens gym in Elst

Bij HIT Intens Gym kan iedereen betaalbaar sporten, met abonnementen vanaf €32,95 voor volwassenen en €24,95 voor studenten/18-. Je krijgt professionele begeleiding met trainingsschema's om progressie te bevorderen. Daarnaast is de sportschool 24/7 open en kun je een afspraak maken voor voedingsadvies. Er wordt gekeken naar je huidige voedingspatroon en doelstellingen, waarna er een persoonlijk plan wordt gemaakt. Online coaching helpt je om je leefstijl aan te passen en je doelen te bereiken. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar voor volwassenen en studenten. HIT Intens Gym is gevestigd in Elst en Bemmel.

Wil je weten wat HIT intens gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HIT intens gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HIT intens gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HIT intens gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar HIT intens gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HIT intens gym

Bezoekers bekeken ook