Complete Body - Fitness & Cardio Club

Complete Body - Fitness & Cardio Club is een Sportschool gelegen aan Rädeckerstraat 21 in Elst.

Meer informatie over Complete Body - Fitness & Cardio Club in Elst

Bij Complete Body krijg je persoonlijke begeleiding om je doelen te behalen. Er is altijd een gediplomeerde fitnessinstructeur aanwezig die let op je houding en uitvoering van oefeningen. Met de hulp van Complete Body wordt sporten leuk, effectief en krijg je meer energie. Ze bieden verschillende groepslessen aan, zoals boksen, yoga en BBB. Daarnaast hebben ze ook vrije fitness, cardio, groepslessen en personal training. Je kunt je nu aanmelden voor een try-out week en een intake voor een personal trainer. Complete Body heeft vestigingen in Arnhem, Elst en Oosterbeek.

Wil je weten wat Complete Body - Fitness & Cardio Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Complete Body - Fitness & Cardio Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Complete Body - Fitness & Cardio Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Complete Body - Fitness & Cardio Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Complete Body - Fitness & Cardio Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Complete Body – Fitness & Cardio Club

Bezoekers bekeken ook