Banketbakkerij Janssen Elst B.V.

Banketbakkerij Janssen Elst B.V. is een Bakkerij gelegen aan Rädeckerstraat 13 in Elst.

Meer informatie over Banketbakkerij Janssen Elst B.V. in Elst

Banketbakkerij Paul Janssen is een gepassioneerde bakkerij die elke dag met veel liefde de mooiste producten bereidt, zoals verschillende soorten cake en koeken. Naast banket begon de bakkerij ook met het bakken van grootbrood, waaronder volkoren, tarwe- en melkwitbrood, en exclusieve soorten zoals mais-, meergranen- en pomodorobrood. Daarnaast biedt de bakkerij een gevarieerd assortiment aan chocolade producten, bonbons, truffels, krakelingen en chocoladefiguren. Bij Banketbakkerij Paul Janssen kun je ook online gebak en banket bestellen, je eigen fototaart ontwerpen en traktaties voor op het werk bestellen. Daarnaast heeft de bakkerij heerlijke seizoensproducten zoals speculaas en Sinterklaas specialiteiten. Voor ondernemers is Paul Janssen de ideale partner voor het beste brood en banket tegen een gunstige prijs. Ze verzorgen ook brood en banketproducten voor bruiloften, diners, lunches en ontbijten. De openingstijden en contactinformatie van Banketbakkerij Janssen in Elst zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Banketbakkerij Janssen Elst B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Banketbakkerij Janssen Elst B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Banketbakkerij Janssen Elst B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Banketbakkerij Janssen Elst B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Banketbakkerij Janssen Elst B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Banketbakkerij Janssen Elst B.V.

Bezoekers bekeken ook