Bakfeest & Zo

Bakfeest & Zo is een Bakkerij gelegen aan Halve Morgen 1a in Elst.

Meer informatie over Bakfeest & Zo in Elst

Bakfeest & Zo is een gezellige bakwinkel waar je alle benodigde ingrediënten kunt vinden om van bakken een feest te maken. Ze verkopen niet alleen bakartikelen en bakbenodigdheden, maar ook sfeervolle cadeau-artikelen die feestelijk worden ingepakt. Op de website van Bakfeest & Zo kun je een kijkje nemen in hun wereld en je laten inspireren door al het moois en lekkers. Let op: tijdens de vakantieperiode van 19 augustus tot en met 5 september is de winkel gesloten, maar vanaf woensdag 6 september staan ze weer met veel plezier voor je klaar. Daarnaast hebben ze ook een nieuwe service: eetbare prints. Voor de openingstijden kun je hier klikken.

Wil je weten wat Bakfeest & Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakfeest & Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakfeest & Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakfeest & Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Bakfeest & Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakfeest & Zo

Bezoekers bekeken ook