Bakkerij Holleman

Bakkerij Holleman is een Bakkerij gelegen aan Kolk 8 in Elst.

Meer informatie over Bakkerij Holleman in Elst

Bakkerij Holleman is een ambachtelijke bakkerij die al meer dan 100 jaar bestaat. Het familiebedrijf is door de jaren heen overgegaan van vader op zoon en wordt nu gerund door de vierde generatie Holleman, Marco en Jacqueline. De bakkerij is inmiddels verhuisd naar Elst en heeft flink gemoderniseerd. Bakkerij Holleman noemt zichzelf een moderne ambachtelijke bakkerij. Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven, kunnen mensen Bakkerij Holleman volgen via hun contactgegevens op de website.

Wil je weten wat Bakkerij Holleman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Holleman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Holleman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Holleman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Bakkerij Holleman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Holleman

Bezoekers bekeken ook