Bakkerij 't kraayennest

Bakkerij 't kraayennest is een Bakkerij gelegen aan Dorpsstraat 90 in Elst.

Meer informatie over Bakkerij 't kraayennest in Elst

Luca Peters, een leerling bij bakkerij 't Kraayennest, heeft samen met zijn begeleider een nieuwe snack ontwikkeld: een zelfgemaakt ham-kaasbroodje van croissantdeeg, ragout, belegen kaas en beenham. Luca voegde extra mosterd toe om het nog lekkerder te maken. De snack wordt de komende weken aangeboden voor 2 stuks voor €3,00. Je kunt komen proeven in een van de Kraayennest winkels. Als je geïnteresseerd bent om te werken of studeren bij Bakkerij 't Kraayennest, kun je meer informatie vinden op hun website of een e-mail sturen naar personeelszaken@kraayennest.nl. Daarnaast bieden ze ook andere aanbiedingen, kun je online bestellen via hun webshop en hebben ze verschillende winkels in de buurt. Ze hebben een visie voor ambachtelijk brood en bieden zakelijke mogelijkheden aan. De tekst bevat ook verschillende vacatures en informatie over speciale broodsoorten voor mensen met allergieën of dieetwensen. Tot slot wordt genoemd dat het copyright van Bakkerij 't Kraayennest in 2023 ligt.

Wil je weten wat Bakkerij 't kraayennest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij 't kraayennest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij 't kraayennest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij 't kraayennest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Bakkerij 't kraayennest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij ’t kraayennest

Bezoekers bekeken ook