Bakker Bart Elst

Bakker Bart Elst is een Bakkerij gelegen aan Dorpsstraat 59a in Elst.

Meer informatie over Bakker Bart Elst in Elst

In de tekst worden verschillende belegde broodjes beschreven, zoals een broodje gezond met kaas, tomaat, sla, ham, ei en komkommer, een broodje tonijnsalade met tonijnsalade, tomaat en sla, en een broodje carpaccio met carpaccio, kaas, pesto, rucola en pijnboompitten. Er wordt ook vermeld dat sommige toppings worden verwijderd als je kiest voor een glutenvrije pizzabodem. Andere broodjes die worden genoemd zijn onder andere een broodje zalm, een broodje brie, een broodje filet americain en een broodje mozzarella. Bij al deze broodjes geldt dat sommige toppings worden verwijderd bij een glutenvrije pizzabodem. Er worden ook prijzen genoemd, zoals €2,75 voor een broodje Pepsi Max en €1,95 voor een roze donut.

Wil je weten wat Bakker Bart Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Bart Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Bart Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Bart Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Bakker Bart Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Bart Elst

Bezoekers bekeken ook