Bakkerij Koenen - Elst

Bakkerij Koenen - Elst is een Bakkerij gelegen aan Kleine Molenstraat 8 in Elst.

Meer informatie over Bakkerij Koenen - Elst in Elst

Vanaf 4 september introduceert Bakkerij Koenen een nieuw assortiment gebak. Het gebak wordt nu in eigen huis geproduceerd, wat het einde betekent van de samenwerking met Patisserie Christiaan. Bakkerij Koenen staat bekend om hun vakmanschap en lekkere producten, zoals tarwe casino vierkant, tarwe vloer glad, boerenmik vloer en tarwe busbrood. Naast gebak bieden ze ook vers belegde broodjes aan, bereid met de beste ingrediënten van lokale leveranciers. Bestellingen worden de volgende dag al in een winkel bij jou in de buurt geleverd. Daarnaast heeft Bakkerij Koenen ook een Bakkerscafé waar je kunt genieten van broodjes gezond, brie, kip en filet american. Ze zijn ook op zoek naar verkoopmedewerkers voor hun winkel in Westervoort. Kortom, Bakkerij Koenen staat voor puur vakmanschap en de lekkerste producten.

Wil je weten wat Bakkerij Koenen - Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Koenen - Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Koenen - Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Koenen - Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Bakkerij Koenen - Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Koenen – Elst

Bezoekers bekeken ook