Bakkerij Cees Lammertinck

Bakkerij Cees Lammertinck is een Bakkerij gelegen aan Manege 16 in Elst.

Meer informatie over Bakkerij Cees Lammertinck in Elst

Welkom bij Amarant Bakkers, een modern bakkersbedrijf met vier bakkerijen dat al bijna 100 jaar brood produceert. Hun missie is om hun klanten groot te maken met brood. Door op een duurzame manier lekker, betaalbaar en gezond brood te bakken, zijn ze klaar voor de volgende 100 jaar. Amarant Bakkers heeft regelmatig nieuwe vacatures en maakt zich ook sterk voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dagelijks produceren ze meer dan een miljoen stuks kleinbrood en meer dan 100.000 grote broden. Ze zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die hun team willen versterken. Amarant Bakkers heeft vier locaties in Nederland en hun hoofdkantoor is gevestigd in Avenhorn.

Wil je weten wat Bakkerij Cees Lammertinck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Cees Lammertinck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Cees Lammertinck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Cees Lammertinck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Bakkerij Cees Lammertinck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Cees Lammertinck

Bezoekers bekeken ook