Shapers Haarmode

Shapers Haarmode is een Kapper gelegen aan Horizon 15 in Elst.

Meer informatie over Shapers Haarmode in Elst

Bij Shapers Haarmode draait alles om jou! Het team van haarstylisten en visagistes weet precies wat jouw haar nodig heeft. Ze wassen je haar terwijl je ontspant in de ligstoelen en knippen volgens de laatste trends en technieken, met ammonia-vrije producten. Ze geven advies over verzorging, stijling en kleur, zowel voor je haar als make-up. Daarnaast kun je zelf je afspraak inplannen met de handige online planningstool. Ook nieuw is de CHI Color Master, waarbij alle kleuren mogelijk zijn zonder ammonia en PPD. Het team houdt zich altijd op de hoogte van de nieuwste trends door regelmatig cursussen en shows te volgen. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur, op donderdag tot 20:00 uur en op zaterdag tot 16:00 uur. Je kunt Shapers Haarmode vinden op Horizon 15 in Elst.

Wil je weten wat Shapers Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shapers Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shapers Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shapers Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Shapers Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shapers Haarmode

Bezoekers bekeken ook