The Hair Rebel

The Hair Rebel is een Kapper gelegen aan Willemsstraat 29 b in Elst.

Meer informatie over The Hair Rebel in Elst

Bij The Hair Rebel, de eerste Vegan-Friendly kapsalon van Elst, wordt er goed naar je geluisterd en wordt er verder gekeken dan alleen het uiterlijk. Het is belangrijk dat een kapsel of haarkleur past bij je gezichtsvorm of huidskleur, maar ook bij wie je bent als persoon en wat je graag wilt uitstralen. Eigenaresse Fleur gelooft in het creëren van een tof kapsel op een verantwoorde manier voor mens, dier en milieu. Ze werkt met plantaardige producten die zacht zijn voor de klant, niet getest zijn op dieren en niet schadelijk zijn voor het milieu. Fleur blijft graag in beweging om haar technieken te perfectioneren en volgt diverse trainingen. Ze is ook een kleurspecialist. In de salon worden exclusieve behandelingen aangeboden, zoals Urban Alchemy met pure vitamine C voor glanzend haar en Olaplex dat het haar blijvend herstelt. Voor meer informatie over tarieven, het portfolio en contactgegevens kun je terecht op de website van The Hair Rebel.

Wil je weten wat The Hair Rebel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Hair Rebel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Hair Rebel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Hair Rebel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar The Hair Rebel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Hair Rebel

Bezoekers bekeken ook