Haar van Tresoor

Haar van Tresoor is een Kapper gelegen aan Aureus 9 in Elst.

Meer informatie over Haar van Tresoor in Elst

Bij Haar van Tresoor bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een kapper aan huis. Joyce Tresoor is de eigenaresse van deze zaak en heeft veel passie en liefde voor haar vak. Ze heeft jarenlange ervaring en is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de kapperswereld. Ze werkt met professionele producten en materialen en luistert goed naar de wensen van de klant. Bij Haar van Tresoor kunt u terecht voor een afspraak op een tijdstip dat u uitkomt, zonder dat u oppas hoeft te regelen voor uw kinderen. Ook biedt ze aantrekkelijke kortingen bij meerdere klanten op één adres. Haar van Tresoor is gevestigd in de regio Arnhem en Nijmegen. Maak snel een afspraak en ervaar de topkwaliteit bij u thuis!

Wil je weten wat Haar van Tresoor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haar van Tresoor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haar van Tresoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haar van Tresoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Haar van Tresoor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haar van Tresoor

Bezoekers bekeken ook