Allure Haar & Beautystudio

Allure Haar & Beautystudio is een Kapper gelegen aan Rijksweg Noord 17 in Elst.

Meer informatie over Allure Haar & Beautystudio in Elst

Allure Hair & Beauty is opgericht op 1 januari 2007 door Nathalie, die eerder werkzaam was in een salon in Cuijk. Ze besloot haar eigen salon te openen en vond een geschikte locatie in Elst. Ze kocht op haar 22e een kapsalon met twee personeelsleden en Allure was geboren. Judith, die op dat moment haar opleiding tot schoonheidsspecialiste volgde, kwam in dienst bij Nathalie en de salon groeide snel. In januari 2011 werden ze zakenpartners en inmiddels is de salon uitgegroeid tot een haar- en beautystudio met zes medewerkers. De klanten zijn erg tevreden over de service en kwaliteit van Allure. De salon biedt zowel kappers- als schoonheidsbehandelingen aan, en ook de pedicurebehandelingen zijn van hoge kwaliteit. De klanten waarderen de vriendelijke ontvangst en het goede advies dat ze krijgen. Daarnaast zijn ze erg te spreken over de service en het resultaat van hun behandelingen. De openingstijden van de salon zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag tot 20.00 uur, en op zaterdag tot 15.00 uur.

Wil je weten wat Allure Haar & Beautystudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Allure Haar & Beautystudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Allure Haar & Beautystudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Allure Haar & Beautystudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Allure Haar & Beautystudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Allure Haar & Beautystudio

Bezoekers bekeken ook