De Kapperij

De Kapperij is een Kapper gelegen aan Het Fort 10 in Elst.

Meer informatie over De Kapperij in Elst

In de tekst wordt de Kapperij in Elst geïntroduceerd als een professionele en gezellige kapsalon. Ze zijn gespecialiseerd in het creëren van het perfecte kapsel voor hun klanten. De stylistes luisteren naar de wensen van de klant en geven professioneel advies. Daarnaast bieden ze extra services aan, zoals een wasmassage en de speciale krulknip techniek CURLSYS®. De salon bestaat sinds 1996 en de eigenaresses zijn Angelique en Wendy. Ze werken met haarkleuringen en producten van het merk Davines. Daarnaast bieden ze ook de Imprinting techniek aan, waarbij grafische vormen in het haar worden aangebracht. In het DE KAPPERIJ LOOKBOOK kunnen klanten inspiratie opdoen voor hun kapsel. De openingstijden en contactgegevens van de salon worden ook vermeld.

Wil je weten wat De Kapperij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kapperij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kapperij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kapperij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar De Kapperij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kapperij

Bezoekers bekeken ook