Beate Coiffure

Beate Coiffure is een Kapper gelegen aan Dageraad 30 in Elst.

Meer informatie over Beate Coiffure in Elst

Beate, een ervaren kapster, ontvangt klanten in haar professionele kapsalon aan huis in Elst. Ze heeft jarenlange ervaring bij verschillende hoogstaande salons in Arnhem en omgeving, wat zorgt voor vakkundig advies en stijlvolle kapsels. Naast knippen, kleuren en stylen biedt Beate ook visagie, bruidsmake-up en bruidskapsels aan. Daarnaast verkoopt ze haarverzorgings- en stylingproducten van Four Reasons. Iedereen is welkom bij Beate, of je nu een dame, heer, student, scholier of kind bent. Het is wel belangrijk om van tevoren een afspraak te maken. De tarieven variëren, afhankelijk van de behandeling die je kiest. Voorbeelden van haar werk en voor- en na-foto's zijn te vinden op haar Instagram-account. Om een afspraak te maken, kun je bellen of mailen naar Beate Coiffure. Het adres van de kapsalon is Dageraad 30, 6661 RH Elst.

Wil je weten wat Beate Coiffure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beate Coiffure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beate Coiffure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beate Coiffure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Beate Coiffure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beate Coiffure

Bezoekers bekeken ook