Kapsalon Nouveau

Kapsalon Nouveau is een Kapper gelegen aan Dillenburg 4 in Elst.

Meer informatie over Kapsalon Nouveau in Elst

Op 9 februari 1980 opende Ans haar kapsalon in Elst. Ze heeft de salon door verschillende modetijdperken geleid en blijft zichzelf vernieuwen door regelmatig cursussen en trainingen te volgen. Ans heeft het stokje overgedragen aan Romy en Femke, die de ambitie hebben om de salon nog vele succesvolle jaren te runnen. Nouveau is dankbaar voor de trouwe vaste klanten en verwelkomt ook graag nieuwe klanten. Romy is in 2015 begonnen als leerling kapster bij de salon en heeft in 2020 het stokje van haar moeder overgenomen. Ze heeft een passie voor het vak en blijft graag op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Femke is sinds 2012 werkzaam bij de salon en heeft in 2020 het stokje van Ans overgenomen. Met haar ervaring en creativiteit is ze vastberaden om de salon succesvol te runnen en ervoor te zorgen dat alle klanten tevreden en zelfverzekerder vertrekken.

Wil je weten wat Kapsalon Nouveau verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Nouveau of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Nouveau? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Nouveau het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Kapsalon Nouveau reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Nouveau

Bezoekers bekeken ook