Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers

Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers is een Fysiotherapeut gelegen aan Rozenkamp 66 in Elst.

Meer informatie over Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers in Elst

Bij Praktijk voor fysiotherapie Zegers in Elst kun je terecht voor verschillende klachten en aandoeningen. Of het nu gaat om pijnklachten, sportblessures, klachten na een ongeval of operatie, werkgerelateerde klachten of klachten door veroudering, Fysio Zegers kan je helpen. De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en donderdag tot 21:00 uur en je kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut zonder verwijsbriefje van de huisarts. De fysiotherapeuten bieden verschillende specialisaties en therapieën aan, zoals fysiotherapie, handtherapie, fasciatherapie, shockwave therapie, manuele therapie, schoudertherapie, triggerpoints & dry needle, claudicatio intermittens en hielspoor behandeling. Het doel van de behandeling is om de klachten weg te nemen of te verminderen, zodat je weer normaal kunt functioneren en bewegen. Je kunt contact opnemen met de praktijk voor het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers

Bezoekers bekeken ook