Fysiotherapie Dick Ross

Fysiotherapie Dick Ross is een Fysiotherapeut gelegen aan Thorbeckestraat 11 in Elst.

Meer informatie over Fysiotherapie Dick Ross in Elst

Dick Ross is een gespecialiseerd sportfysiotherapeut in Elst. Hij is al sinds de jaren 70 actief als sportfysiotherapeut naast zijn werk als algemeen fysiotherapeut. Veel sporters hebben al hulp gezocht in zijn praktijk, omdat de Betuwe een grote variatie aan sporten heeft. Het is een uitdaging om de specifieke behoeften van sporters in kaart te brengen. De sportfysiotherapie heeft zich ontwikkeld van praktijkervaring naar wetenschappelijk onderbouwd. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van shockwave therapie, waar meer informatie over te vinden is op www.shockwave.nl. Daarnaast staat Dick Ross op zorgkaart Nederland, waar patiënten reviews kunnen achterlaten. Het gebruik van zijn website houdt de acceptatie in van zijn privacy beleid.

Wil je weten wat Fysiotherapie Dick Ross verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Dick Ross of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Dick Ross? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Dick Ross het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Fysiotherapie Dick Ross reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Dick Ross

Bezoekers bekeken ook