Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer

Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer is een Fysiotherapeut gelegen aan Rijksweg Noord 37 in Elst.

Meer informatie over Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer in Elst

In de praktijk de Zonnewijzer in Elst wordt meridiaantherapie beoefend, ook wel bekend als 'Akupunktmassage nach Penzel'. Deze behandelmethode is officieel erkend en wordt met succes toegepast in Duitsland en Zwitserland, waar het in meer dan 3000 praktijken wordt gebruikt. In Nederland zijn er echter maar een paar therapeuten die deze methode gebruiken. Meer informatie hierover is te vinden op de officiële website www.apm-penzel.de.

Wil je weten wat Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer

Bezoekers bekeken ook