Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen

Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen is een Fysiotherapeut gelegen aan Dorpsstraat 29, E12 in Elst.

Meer informatie over Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen in Elst

Fysiotherapie Meeuwsen is een professionele fysiotherapiepraktijk met twee locaties in Elst. Het team bestaat uit vijf fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. De praktijk werkt samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Je kunt bij hen terecht met of zonder verwijzing van een arts en er zijn geen wachtlijsten. Ze bieden behandelingen aan voor verschillende klachten, zoals knieklachten, rugklachten, schouder- en nekklachten, revalidatie na operatie, medische fitness, rugscholing, zwangerschapsklachten, sportfysiotherapie, fietsblessures, dry needling, sportadvies en begeleiding, oedeemtherapie, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, en meer. Bij Fysiotherapie Meeuwsen wordt er eerst een uitgebreid intakegesprek gehouden en vervolgens wordt er in overleg met de patiënt een behandelplan opgesteld. Ze houden de voortgang goed in de gaten en houden de huisarts of specialist op de hoogte. Ze hebben geen wachtlijsten en bieden ook behandelingen in de avonduren en op zaterdag aan. Hun hoofdvestiging is gevestigd aan de Dorpsstraat 29/E12 en de nevenvestiging aan de Nieuwe Aamsestraat 67/B in Elst.

Wil je weten wat Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen

Bezoekers bekeken ook