Fysiotherapie Elst

Fysiotherapie Elst is een Fysiotherapeut gelegen aan Hoenderik 7 in Elst.

Meer informatie over Fysiotherapie Elst in Elst

Bij Praktijk voor fysiotherapie Zegers in Elst kun je terecht om snel van verschillende pijnklachten af te komen. Of je nu last hebt van sportblessures, klachten na een ongeval of operatie, werkgerelateerde klachten, stress en spanningen, of klachten als gevolg van veroudering, de praktijk stelt scherpe diagnoses en heeft effectieve behandelplannen. De praktijk is zelfs 's avonds geopend op maandag, dinsdag en donderdag tot 21:00 uur. Je kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut zonder verwijsbriefje van de huisarts. Praktijk voor fysiotherapie Zegers biedt verschillende specialisaties en therapieën aan, zoals fysiotherapie, handtherapie, fasciatherapie, shockwave therapie, manuele therapie, schoudertherapie, triggerpoints en dry needle, claudicatio intermittens en hielspoor. De fysiotherapeuten adviseren, begeleiden en behandelen bij klachten aan spieren, pezen, banden en gewrichten, en streven ernaar om de klachten weg te nemen of te verminderen, zodat je weer normaal of optimaal kunt functioneren en bewegen. Je kunt zonder verwijsbriefje direct naar de fysiotherapeut en krijgt meteen de juiste behandeling.

Wil je weten wat Fysiotherapie Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Fysiotherapie Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Elst

Bezoekers bekeken ook