Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst

Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst is een Personal trainer gelegen aan Hoenderik 7 in Elst.

Meer informatie over Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst in Elst

Bij Linden Lifestyle Balance gaat het om het vinden van de juiste balans om jouw doelen te bereiken. De begeleiding richt zich niet alleen op personal training, maar ook op andere leefstijlfactoren die invloed hebben op jouw doel. Als je voor personal training kiest, krijg je de nodige motivatie en advies tijdens het sporten. Als je al bekend bent in de sportschool maar behoefte hebt aan kennis en advies van een professional, dan is online coaching iets voor jou. Als je moeite hebt met voeding en gewichtsbeheersing, kan voedingscoaching vanuit een gewichtsconsulent jou helpen. Er zijn zelfs mogelijkheden voor vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. Er worden ook enkele ervaringen van klanten genoemd, zoals een transformatie van -50 kilo en beter bewegen met klachten. Het contactgegevens van Maurice van der Linden worden ook vermeld.

Wil je weten wat Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst

Bezoekers bekeken ook