IEZIE-Fit

IEZIE-Fit is een Personal trainer gelegen aan Pr. Irenestraat 80 in Elst.

Meer informatie over IEZIE-Fit in Elst

Bij IEZIE-Fit kun je terecht voor een EMS training van 20 minuten, waarmee je een sterker, gezonder en fitter lichaam kunt krijgen. Deze training richt zich op de probleemgebieden en zorgt voor zichtbaar resultaat. In combinatie met een goed voedingsschema is de training zeer effectief voor een strakker en stralend lichaam. Zelfs als je door een fysieke beperking bepaalde delen van je lichaam niet kunt trainen, versterkt de EMS training toch je spiermassa en brengt het je lichaam weer in balans. Daarnaast werk je met de EMS training aan je conditie en spierkracht tegelijk, waardoor je veel tijd bespaart. Voor meer informatie of een full body workout op basis van EMS kun je contact opnemen met IEZIE-Fit via e-mail of telefoon. De openingstijden zijn op verschillende dagen en de vestiging bevindt zich in Velp.

Wil je weten wat IEZIE-Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IEZIE-Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IEZIE-Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IEZIE-Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar IEZIE-Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IEZIE-Fit

Bezoekers bekeken ook