Max Fit Elst - Personal Training

Max Fit Elst - Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Bemmelseweg 50 in Elst.

Meer informatie over Max Fit Elst - Personal Training in Elst

maxfit is een programma dat mensen helpt om af te vallen en fit te blijven door middel van voeding, sport en leefstijlcoaching. Ze geloven dat je kunt afvallen en toch blijven genieten van lekker eten en drinken. Het programma bestaat uit vier stappen. In de eerste stap maak je samen met een coach een plan dat past bij jouw wensen en grenzen. In de tweede stap train je in een club met mensen die ook willen afvallen, en je coach volgt je progressie om snel resultaat te behalen. In de derde stap leer je controle te krijgen over je leefstijl en gewicht, zodat je niet terugvalt in oude gewoontes. En in de laatste stap maak je een plan om zelfstandig verder te gaan en blijf je in contact met je coach voor ondersteuning. maxfit heeft verschillende clubs in Nederland waar je vrijblijvend kennis kunt maken en kunt beginnen met het programma.

Wil je weten wat Max Fit Elst - Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Max Fit Elst - Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Max Fit Elst - Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Max Fit Elst - Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Max Fit Elst - Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Max Fit Elst – Personal Training

Bezoekers bekeken ook