HIT Personal Training

HIT Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Industrieweg Oost 5b-9 in Elst.

Meer informatie over HIT Personal Training in Elst

Ben jij gemotiveerd om aan jezelf te werken? Begin vandaag aan een HIT Training voor een gezonde leefstijl. Bij HIT Personal Training kan je intensief trainen en krijg je ook begeleiding op het gebied van voeding, met voedingsadvies en -schema's op maat. Daarnaast worden er wekelijkse gewichtsmetingen en maandelijkse vetpercentagemetingen gedaan en kan je op afspraak trainen en doelstellingen zetten. Het gezamenlijke doel is resultaat en plezier tijdens de trainingen. Er worden verschillende HIT trainingen aangeboden, zoals de HIT Club Training, HIT Small Group Traject, HIT Personal Traject, HIT Team Traject en HIT Kids & Jeugd Training. Bij HIT Personal Training kan je doelen behalen op het gebied van vetverbranding, spieropbouw, kracht en uithoudingsvermogen. Heb je vragen over de trainingen, dan kan je contact opnemen met HIT Personal Training.

Wil je weten wat HIT Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HIT Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HIT Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HIT Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar HIT Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HIT Personal Training

Bezoekers bekeken ook