Club 15 Personal - & Fitnesstraining (sportschool)

Club 15 Personal - & Fitnesstraining (sportschool) is een Personal trainer gelegen aan Grote Molenstraat 171 in Elst.

Meer informatie over Club 15 Personal - & Fitnesstraining (sportschool) in Elst

Combineer jouw gezonde dosis inzet met de professionele begeleiding en persoonlijke coaching van Club15. De uiteenlopende mogelijkheden zoals personal training, small-group training, bedrijfsfitness, en individueel trainen hebben allemaal één ding gemeen. Ze zijn effectief en gericht op jouw doelstellingen. Club 15 staat voor kwaliteit, professionaliteit en resultaat. Bij small-group training sport je met maximaal 10 personen onder begeleiding van een personal trainer. De focus ligt op het behalen van optimaal resultaat, door middel van afvallen, shapen en conditie opbouwen. Je traint op je eigen niveau en de sfeer is superleuk. Er zijn verschillende groepstrainingen beschikbaar, zoals Total Fit en Yoga. Bij personal training wordt er op basis van persoonlijke aspecten een plan gemaakt om je doelstellingen te behalen, inclusief voedingsadvies. Club 15 is een persoonlijke sportschool met een positieve benadering en maatwerk. De begeleiding is persoonlijk en betrokken. Neem contact op voor meer informatie en behaal je doelen!

Wil je weten wat Club 15 Personal - & Fitnesstraining (sportschool) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Club 15 Personal - & Fitnesstraining (sportschool) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Club 15 Personal - & Fitnesstraining (sportschool)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Club 15 Personal - & Fitnesstraining (sportschool) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Club 15 Personal - & Fitnesstraining (sportschool) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Club 15 Personal – & Fitnesstraining (sportschool)

Bezoekers bekeken ook