Brasserie Binx

Brasserie Binx is een Restaurant gelegen aan Stationsstraat 24 in Elst.

Meer informatie over Brasserie Binx in Elst

Brasserie BinX in Elst heeft een nieuw concept waarbij gasten kunnen genieten van stoere smaken en oprechte gastvrijheid. Ze hebben verschillende vacatures openstaan, zoals medewerkers voor de bediening, de spoelkeuken en voor partijen. Daarnaast hebben ze een nieuwe herfstkaart gelanceerd en nodigen ze gasten uit om de gerechten en bijpassende bieren te komen proeven en beoordelen. Brasserie BinX is ook een bijzondere trouwlocatie, met een prachtig gerenoveerde boerderij waar huwelijksfeesten en recepties gehouden kunnen worden. Gasten kunnen telefonisch reserveren en het contactadres is Stationsstraat 24 in Elst. De brasserie is ook actief op social media en is geopend vanaf 17.30 uur op dinsdag tot en met zondag.

Wil je weten wat Brasserie Binx verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Binx of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Binx? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Binx het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Brasserie Binx reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Binx

Bezoekers bekeken ook