Fine Food Village

Fine Food Village is een Restaurant gelegen aan Valburgseweg 37 in Elst.

Meer informatie over Fine Food Village in Elst

Bij Fine Food Village kunt u genieten van een hedendaagse kopie van een Aziatisch dorp met allerlei eethuisjes. Onze gasten betalen een vast bedrag per persoon en kunnen onbeperkt genieten van al het lekkers wat wij aanbieden. De koks maken van elk gerecht iets bijzonders met verse ingrediënten en authentieke kruiden. U treedt als het ware binnen in een luxe Aziatisch dorp met allerlei eethuisjes. Daarnaast zijn er ook nog veel meer lekkere, wisselende gerechtjes beschikbaar. Bij Fine Food Village kunt u ook onbeperkt drinken, of u nu liefhebber bent van frisdrank, wijn of bier. We houden ook toezicht op de kleintjes in de kinderhoek en als gast kunt u kosteloos parkeren bij ons restaurant. Als u allergieën of dieetwensen heeft, helpen wij u graag en voorzien wij u van alle informatie. Kom ook eens genieten bij Fine Food Village!

Wil je weten wat Fine Food Village verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fine Food Village of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fine Food Village? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fine Food Village het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Fine Food Village reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fine Food Village

Bezoekers bekeken ook