De Boerderij

De Boerderij is een Restaurant gelegen aan Nieuwe Aamsestraat 94 in Elst.

Meer informatie over De Boerderij in Elst

Intratuin Elst is een tuincentrum in Elst, Gelderland. Ze bieden verschillende faciliteiten, zoals een restaurant genaamd De Boerderij waar je kunt genieten van een High Tea. Daarnaast hebben ze ook vacatures beschikbaar en moedigen ze mensen aan om bij hen te komen werken. Ze beschrijven hun medewerkers als energiek en creatief, en ze delen graag hun kennis om de wereld een stukje groener te maken. Verder organiseren ze ook activiteiten, zoals een Halloween speurtocht, waarbij je kans maakt op prijzen. Om op de hoogte te blijven van hun activiteiten, aanbiedingen en tips, kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat De Boerderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Boerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Boerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Boerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar De Boerderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Boerderij

Bezoekers bekeken ook