DROOM! de Landerij

DROOM! de Landerij is een Restaurant gelegen aan De Park 12 in Elst.

Meer informatie over DROOM! de Landerij in Elst

DROOM! de Landerij is het sociale horeca hart van Landerij De Park in Elst. Ze werken met streekproducten en serveren wereldberoemde verse appeltaart. Kinderen kunnen ravotten in de natuurspeeltuin en de kinderboerderij. Fietsers en wandelaars kunnen neerstrijken op het ruime terras dat aan fiets- en wandelpaden ligt. DROOM! de Landerij is ook ideaal als vergader- of workshoplocatie. Ze hebben vacatures en je kunt de menukaart bekijken. De missie van DROOM! is om medewerkers een geschikte werkomgeving te bieden, zodat gasten tevreden gebruik kunnen maken van hun diensten. Terrasreserveringen worden niet aangenomen, maar binnen kan je wel een tafel reserveren. Voor meer informatie en contactgegevens kan je terecht op hun website.

Wil je weten wat DROOM! de Landerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DROOM! de Landerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DROOM! de Landerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DROOM! de Landerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar DROOM! de Landerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DROOM! de Landerij

Bezoekers bekeken ook