Ristorante Pizzeria "Roma"

Ristorante Pizzeria "Roma" is een Restaurant gelegen aan Rijksweg Noord 13a in Elst.

Meer informatie over Ristorante Pizzeria "Roma" in Elst

Bij Ristorante Pizzeria Roma kunt u genieten van de Echte Italiaanse keuken en een culinaire verwennerij. De familie Musumeci zorgt ervoor dat u zich thuis voelt in hun restaurant, met gastvrijheid, een warme sfeer en vriendelijke bediening. Veel klanten blijven dan ook lang tafelen en komen regelmatig terug, waardoor er een informele en gezellige sfeer hangt. Als u iets te vieren heeft of speciale wensen heeft, kunt u dit altijd aan hen vragen. Ze zorgen ervoor dat uw wensen worden gerealiseerd en dat uw verblijf bij hen onvergetelijk wordt. U kunt hen bereiken op het telefoonnummer 0481 - 372082 en 0481 - 377307.

Wil je weten wat Ristorante Pizzeria "Roma" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ristorante Pizzeria "Roma" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ristorante Pizzeria "Roma"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ristorante Pizzeria "Roma" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Ristorante Pizzeria "Roma" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Ristorante Pizzeria “Roma”

Bezoekers bekeken ook