IJssalon mei/sept

IJssalon mei/sept is een Restaurant gelegen aan Grote Molenstraat 173A in Elst.

Meer informatie over IJssalon mei/sept in Elst

Landgoed Welderen is een golfbaan, feestlocatie en restaurant gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Je kunt er golfen, een (zakelijke) partij organiseren, genieten op het terras of de omgeving verkennen tijdens een wandeltocht. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Er is ook een cadeaubon ter waarde van €15,-, €25,- of €50,- die je kunt bestellen en laten opsturen of afhalen bij de receptie. Verder is er een golfreis in februari 2024. De openingstijden van de receptie, het restaurant en de keuken zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat IJssalon mei/sept verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJssalon mei/sept of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJssalon mei/sept? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJssalon mei/sept het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar IJssalon mei/sept reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJssalon mei/sept

Bezoekers bekeken ook