Tandheelkundig Centrum B&B

Tandheelkundig Centrum B&B is een Tandarts gelegen aan Dorpsstraat 29 in Elst.

Meer informatie over Tandheelkundig Centrum B&B in Elst

Welkom op de website van Tandartspraktijk Elst. Goed nieuws, we kunnen weer nieuwe patiënten aannemen. In verband met de coronamaatregelen volgen we een strikt beleid. We laten alleen mensen toe in de praktijk die gezond zijn. Als u symptomen heeft of in contact bent geweest met iemand met corona, vragen we u om uw afspraak te annuleren. Bij binnenkomst vragen we u om uw handen te desinfecteren en uw gezicht en telefoon niet aan te raken. We proberen ook in de wachtruimte en bij het maken van afspraken de 1,5 meter afstand te bewaren. Verder is het belangrijk om afspraken minstens 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen om in rekening te worden gebracht. Voor het maken van afspraken kunt u bellen tussen 8:00 en 16:00 uur. Onze praktijk is gesloten tussen 12:00 en 13:00 uur vanwege de lunchpauze. Het adres van de praktijk is Dorpsstraat 29-E5, Elst. Ons telefoonnummer is 0481-372310.

Wil je weten wat Tandheelkundig Centrum B&B verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandheelkundig Centrum B&B of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandheelkundig Centrum B&B? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandheelkundig Centrum B&B het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Tandheelkundig Centrum B&B reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandheelkundig Centrum B&B

Bezoekers bekeken ook