Tandartspraktijk Witjes

Tandartspraktijk Witjes is een Tandarts gelegen aan Rijksweg Zuid 4a in Elst.

Meer informatie over Tandartspraktijk Witjes in Elst

Op deze website geeft Dirk Witjes, algemeen tandarts, inzicht in zijn praktijk en informeert hij over diverse behandelmogelijkheden. Helaas is er momenteel geen ruimte voor nieuwe patiënten. Dirk Witjes heeft in 1998 zijn tandheelkunde studie afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en keert twee keer per jaar terug voor update dagen. Hij heeft ervaring opgedaan in verschillende tandartspraktijken voordat hij in 2001 zijn eigen praktijk startte in het centrum van Elst. Hij heeft bewust gekozen voor een kleinschalige praktijk om persoonlijke aandacht en tijd voor de patiënt te kunnen bieden. Dirk Witjes biedt diverse behandelingen aan, maar voor gespecialiseerde behandelingen werkt hij samen met specialisten. Voor meer informatie over behandelingen kunt u contact opnemen met de praktijk of de informatie downloaden van de website.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Witjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Witjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Witjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Witjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Tandartspraktijk Witjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Witjes

Bezoekers bekeken ook