Tandartspraktijk J.J. Jonker

Tandartspraktijk J.J. Jonker is een Tandarts gelegen aan Stationsdwarsstraat 17 in Elst.

Meer informatie over Tandartspraktijk J.J. Jonker in Elst

Sinds november 2015 is Tandartsen Elst gevestigd aan de Stationsdwarsstraat 17 in Elst. De praktijk is gehuisvest in een oude bedrijfshal die is omgebouwd tot een moderne tandartspraktijk met drie behandelkamers. De praktijk voldoet aan alle eisen en beschikt over moderne apparatuur. De tandartsen zijn KRT-geregistreerd en de praktijk is een erkend leerbedrijf. Ze werken met Pien Support, waardoor ze vooraf kunnen laten zien welk deel van de behandeling vergoed wordt door de verzekering. In geval van nood is er een AED aanwezig in de praktijk. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08.45 tot 16.30 uur. Voor spoedgevallen buiten praktijkuren kan er gebeld worden naar 0900-8602. Tijdens de spoedgevallendienst dient er contant betaald te worden en moet het verzekeringsbewijs en legitimatie meegenomen worden. Tijdens de dienst geldt er een toeslag. Er werken verschillende assistentes in de praktijk, waaronder Ineke, Zohra en Ingrid. De contactgegevens van Tandartsen Elst zijn Stationsdwarsstraat 17, 6662 AZ Elst, met telefoonnummers 0481-35 28 65 en 0481-35 25 65.

Wil je weten wat Tandartspraktijk J.J. Jonker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk J.J. Jonker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk J.J. Jonker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk J.J. Jonker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Tandartspraktijk J.J. Jonker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk J.J. Jonker

Bezoekers bekeken ook