Tandartsen Elst

Tandartsen Elst is een Tandarts gelegen aan Stationsdwarsstraat 17 in Elst.

Meer informatie over Tandartsen Elst in Elst

Bij Tandartsen Elst hechten ze veel waarde aan de privacy van de gebruikers van hun website. In hun privacyverklaring geven ze aan hoe ze deze waarde in de praktijk brengen en hoe ze het recht op privacy respecteren en beschermen. Ze gebruiken persoonsgegevens die via de website worden achtergelaten alleen voor de doeleinden die op de website staan vermeld en waarvoor toestemming is gegeven of waarvoor ze wettelijk verplicht zijn. De persoonsgegevens worden alleen bewaard zolang als nodig is en worden niet aan derden verstrekt, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst tussen de gebruiker en Tandartsen Elst of als dit wettelijk verplicht is. Ze nemen ook maatregelen om de gegevens te beschermen tegen misbruik en onbevoegde toegang. Daarnaast maken ze gebruik van cookies op de website, die zorgen dat de website goed werkt en dat voorkeursinstellingen worden onthouden. Deze cookies kunnen worden verwijderd via de instellingen van de browser. Verder maken ze gebruik van tools zoals Google Analytics en Matomo Analytics om statistieken bij te houden over het gebruik van de website, waarbij de privacy van de gebruikers wordt beschermd.

Wil je weten wat Tandartsen Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsen Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsen Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsen Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Tandartsen Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsen Elst

Bezoekers bekeken ook