Kinderdagopvang Mikmak

Kinderdagopvang Mikmak is een Kinderopvang gelegen aan Morel 28 in Elst.

Meer informatie over Kinderdagopvang Mikmak in Elst

Skar is een kinderopvangorganisatie met meer dan 60 locaties in Arnhem en omliggende gemeenten. Ze geloven dat kinderen zich optimaal ontwikkelen wanneer ze zich goed voelen en daar willen ze aan bijdragen. Ze creëren een warme sfeer met persoonlijke aandacht en stimuleren kinderen om zelf op ontdekking te gaan en initiatief te nemen. Ze moedigen kinderen aan om te klauteren, te klimmen en buiten de lijntjes te kleuren. Skar biedt een uitgebreid aanbod aan activiteiten en is altijd dichtbij. Je bent welkom om de sfeer te komen proeven op een locatie en ze geven ook persoonlijk advies over de kosten van kinderopvang. Daarnaast bieden ze een ouderportaal, verschillende locaties, een rekentool, inschrijfmogelijkheden en informatie over visie, kwaliteit, medezeggenschap, veelgestelde vragen en contact.

Wil je weten wat Kinderdagopvang Mikmak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagopvang Mikmak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagopvang Mikmak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagopvang Mikmak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Kinderdagopvang Mikmak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagopvang Mikmak

Bezoekers bekeken ook