Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst

Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst is een Kinderopvang gelegen aan De Pas 3 in Elst.

Meer informatie over Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst in Elst

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën op onze website en verzamelen persoonlijke gegevens, zoals jouw IP adres. Deze gegevens worden ook gedeeld met derde partijen. Je kunt alleen akkoord gaan met de essentiële functies en je kunt je instellingen wijzigen of intrekken in onze privacy policy. Als je jonger bent dan 16 jaar, moet je toestemming vragen aan je ouders om akkoord te gaan met de individuele opties. Ons activiteitenprogramma is gericht op veelvuldig en gevarieerd bewegen en we bieden verschillende sport- en spelactiviteiten aan. We streven naar hoogwaardige opvang en hebben 8 pedagogische uitgangspunten geformuleerd. Daarnaast worden we vertegenwoordigd door ambassadeurs die de visie op sportieve buitenschoolse opvang ondersteunen. Onze all-in opvang omvat uitjes, clinics, vervoer, eten en drinken. We hebben verschillende locaties en bieden flexibele opvangmogelijkheden. In de herfstvakantie hebben we verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een HerfstBingoSpeurtocht, uitstapjes naar de kinderboerderij, het maken van pompoenen en het spelen van lasergame. De Voetbal BSO biedt voetbalbeleving en ontwikkeling, evenals een breed sport- en spelaanbod tijdens buitenschoolse opvang. We streven naar een omgeving waarin elk kind zichzelf mag zijn en waar het wordt uitgedaagd.

Wil je weten wat Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport BSO Time4Skills – De Voetbal BSO Elst

Bezoekers bekeken ook