KluppluZ Morel

KluppluZ Morel is een Kinderopvang gelegen aan Morel 28 in Elst.

Meer informatie over KluppluZ Morel in Elst

KluppluZ Morel biedt specialistische groepsbegeleiding voor kinderen van 4 tot 13 jaar met een extra begeleidingsvraag. Ze werken volgens een dagelijkse structuur waarbij de kinderen zelf keuzes mogen maken binnen duidelijke kaders. Het vakantieprogramma wordt samen met de kinderen gemaakt en ze kunnen hun stem laten horen via de nieuwsbrief. KluppluZ maakt ook gebruik van de expertise van Skar Kersentuin, dat zich in hetzelfde gebouw bevindt. De kinderen kunnen elkaar ontmoeten op het plein en samen spelen. De locatie heeft zowel binnen als buiten speelmogelijkheden, zoals een winkeltje en een gymzaal. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 14:00 tot 18:00 uur, op woensdag en vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur, en op studiedagen en tijdens schoolvakanties van 8:30 tot 18:00 uur. KluppluZ werkt samen met verschillende organisaties en biedt ondersteuning en begeleiding op verschillende gebieden, zoals leren, gedrag, emotie, en thuis en op school.

Wil je weten wat KluppluZ Morel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KluppluZ Morel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KluppluZ Morel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KluppluZ Morel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar KluppluZ Morel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KluppluZ Morel

Bezoekers bekeken ook