Kinderdagopvang Kiekeboe

Kinderdagopvang Kiekeboe is een Kinderopvang gelegen aan Kruisakkers 4 in Elst.

Meer informatie over Kinderdagopvang Kiekeboe in Elst

Skar is een kinderopvangorganisatie in Arnhem en omliggende gemeenten. Ze vinden het belangrijk dat kinderen zich goed voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit doen ze door een warme sfeer te creëren en veel persoonlijke aandacht te geven. Ze moedigen kinderen aan om zelf dingen uit te vinden en op ontdekking te gaan. Ze mogen klauteren, klimmen, initiatief nemen en af en toe vallen en weer opstaan. Skar gelooft dat kinderen beter worden van het buiten de lijntjes kleuren. Met meer dan 60 locaties voor kinderopvang en een activiteitenaanbod zijn ze altijd dichtbij. Je kunt de sfeer komen proeven op een locatie en voor persoonlijk advies kun je bellen naar het telefoonnummer 026 - 445 71 57. Skar biedt een uitgebreid aanbod en je kunt ook online de kosten berekenen en je inschrijven.

Wil je weten wat Kinderdagopvang Kiekeboe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagopvang Kiekeboe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagopvang Kiekeboe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagopvang Kiekeboe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Kinderdagopvang Kiekeboe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagopvang Kiekeboe

Bezoekers bekeken ook