Vakgarage Tip

Vakgarage Tip is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Rijksweg Zuid 52 in Elst.

Meer informatie over Vakgarage Tip in Elst

Vakgarage Tip is een autogarage in Elst die allerlei werkzaamheden aan uw auto kan uitvoeren, van onderhoud tot reparaties. Ze zijn aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage, de grootste autoconcept in Nederland sinds 1991. Alle Vakgarages zijn aangesloten bij BOVAG en RDW erkend en bieden een full-service aanbod voor alle automerken. Hun monteurs zijn goed opgeleid en hebben kennis van alle automerken. Bij Vakgarage Tip kunt u terecht voor onder andere airco service, pechhulp en APK keuringen. Ze bieden ook garantie tot 120 maanden op occasions. U kunt contact met hen opnemen via info@vakgaragetip.nl. Daarnaast bieden ze ook diensten zoals aankoopkeuringen en aircochecks aan. Ze hebben een gemiddelde beoordeling van 9.4 op basis van 457 beoordelingen.

Wil je weten wat Vakgarage Tip verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakgarage Tip of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakgarage Tip? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakgarage Tip het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Vakgarage Tip reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakgarage Tip

Bezoekers bekeken ook