Garage Heezen

Garage Heezen is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Nieuwe Aamsestraat 40 in Elst.

Meer informatie over Garage Heezen in Elst

Garage Heezen is al meer dan 40 jaar de specialist op het gebied van Citroën en Peugeot in Elst en omgeving. Ze bieden onderhoud, reparatie en verkoop van deze merken, evenals APK-keuringen, bandenservice, accu's, inkoop en verkoop van gebruikte auto's, aircoservice, onderdelenverkoop, taxaties en schadeherstel. De werkplaats is zes dagen per week geopend en voor kleine reparaties kun je vaak direct bij hen terecht. Ze streven ernaar om onderhoudsbeurten, APK-keuringen en grote reparaties zo snel mogelijk uit te voeren in overleg met de klant, waardoor lange wachttijden worden voorkomen. Als specialist op het gebied van Citroën en Peugeot beschikken ze over de juiste gereedschappen, uitleesapparatuur, kennis en ervaring om klanten goed van dienst te kunnen zijn. Klanten kunnen zelfs de werkplaats inlopen om te zien wat er met hun auto of motor wordt gedaan. Daarnaast is er een comfortabele zithoek waar klanten kunnen wachten en genieten van een kopje koffie. Garage Heezen streeft ernaar om klanten in een ontspannen en prettige sfeer van dienst te zijn.

Wil je weten wat Garage Heezen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage Heezen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage Heezen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage Heezen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Garage Heezen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage Heezen

Bezoekers bekeken ook