Porsche Classic 924

Porsche Classic 924 is een Autobedrijf/Garage gelegen aan gld, Platinaweg 10 in Elst.

Meer informatie over Porsche Classic 924 in Elst

Begin jaren 90 kocht de vader van de schrijver een gebruikte Porsche 924 in Duitsland. Ze hebben er veel plezierige momenten mee beleefd, van Porsche evenementen tot vakanties. De Porsche is nog steeds in hun bezit en heeft al meer dan 300.000 kilometer gereden. Nadat de schrijver is afgestudeerd in Apeldoorn en ervaring heeft opgedaan bij verschillende klassieker specialisten, heeft hij besloten om zijn eigen bedrijf op te zetten, gericht op Porsche 924. Het is voor hem geweldig om van zijn hobby zijn werk te kunnen maken. Hij begon in de grote hal van zijn vader, maar heeft inmiddels zijn eigen bedrijfspand. Na 16 jaar heeft hij veel geleerd en een mooie collectie opgebouwd. Liefhebbers kunnen bij hem terecht voor onderhoud, reparatie, onderdelen, aankoopkeuring, restauratie en advies.

Wil je weten wat Porsche Classic 924 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Porsche Classic 924 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Porsche Classic 924? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Porsche Classic 924 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Porsche Classic 924 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Porsche Classic 924

Bezoekers bekeken ook