Tante Kers

Tante Kers is een Kinderopvang gelegen aan Chopinstraat 1 in Elst.

Meer informatie over Tante Kers in Elst

In het centrum van Elst bevindt zich de locatie Tante Kers, die volledig gericht is op baby's en peuters. Hier kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar de hele week terecht voor dagopvang. Ouders kunnen kiezen tussen een baby- of peutergroep, waarbij hun kind de dag doorbrengt met baby's van 0 tot 2 jaar of peuters van 2 tot 4 jaar, of een groep waar baby's en peuters samen de wereld ontdekken. Buitenspelen is een belangrijk onderdeel van de dagopvang en de kinderen krijgen veel ruimte om zelf op ontdekking te gaan op de grote buitenspeelplaats. Er is ook een aparte buitenspeelplaats voor de allerkleinsten. Taalontwikkeling wordt gestimuleerd met behulp van de methode Puk en er wordt gewerkt met VVE om kinderen te stimuleren in hun taal- en spraakontwikkeling. Kinderen krijgen de kans om trots uit een echt glas te drinken en te eten van echte borden, zodra ze het glas zelf kunnen vasthouden. Tante Kers werkt samen met basisschool de Esdoorn en biedt ook samenwerkingen aan met Driestroom en bso Boomhut voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand en buitenschoolse opvang. De locatie heeft een oudercommissie en er is een contactpersoon beschikbaar voor vragen over kinderopvang bij Skar. Het adres van Tante Kers is Chopinstraat 16, 6661 CZ Elst.

Wil je weten wat Tante Kers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tante Kers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tante Kers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tante Kers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Tante Kers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tante Kers

Bezoekers bekeken ook